Наступні Конференції

У випадку, якщо критично не встигаєте, повідомляйте нас, будь ласка. Обопільно ми знайдемо оптимальне рішення. Виділення курсивом або напівжирним шрифтом дозволяються для виділення ключових моментів роботи, якщо автор хоче зробити на них акцент. В тексті можуть міститися нумеровані та / або маркеровані списки.

безкоштовні наукові конференції 2023

Стаціонарна участь для місцевих аспірантів та участь онлайн для осіб, що перебувають за кордоном. Протягом 2-6 годин робочого часу очікуйте на довідку про прийняття тез до публікації. В день конференції Ви отримаєте сертифікат участі та збірник з опублікованими тезами.

Конференція також відіграє важливу роль у розширенні меж знань у різних галузях науки. Об’єднуючи експертів з різних країн і галузей, конференція уможливлює міждисциплінарну взаємодію та сприяє інноваціям. Це сприяє кращому розумінню предмета, що призводить до нових ідей і проривів, яких неможливо було б досягти, працюючи ізольовано. Міжнародні наукові конференції проводяться в Україні, Іспанії, Канаді, Японії, Греції, Болгарії, Великобританії, Туреччині та інших странах. Ви можете ознайомитись із повним списком країн, в яких проводяться міжнародні наукові конференції 2023, за посиланням. За участь в конференції автори сплачують організаційний внесок, який покриває витрати на виготовлення збірника матеріалів конференції та його розсилку.

XІІІ Міжнародна онлайн-конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики». 24–25 жовтня 2023 р. ДНУ здійснює наукову діяльність за всіма пріоритетними напрямками, визначеними чинним законодавством України … Термін подання заявок та тез доповідей продовжено до закінчення воєнного стану в Україні. Відбулися вибори директора Інституту цифровізації освіти НАПН України. Надсилання збірників та сертифікатів інтернет-конференції, яка відбулася, здійснюватиметься протягом, як правило, двох тижнів після дати її проведення.

Детальніша інформація та умови участі в конференції – в доданих файлах. Збірнику конференції буде присвоєно авторський знак, УДК, міжнародний книжковий ідентифікатор ISBN, а також цифровий ідентифікатор DOI. Вихідні грінченків словник правопис дані збірника будуть відображені в CrossRef та OUCI. З 24 лютого 2022 року в нашій країні триває невпинна боротьба за свободу та життя всіх українців. Оберіть конференцію серед запропонованих на сайті.

Іі Всеукраїнська Науково-практична Конференція «підготовка Педагогів До Професійної Діяльності В Умовах Змішаного Навчання»

Вирівнювання тексту по ширині. Від 1 з половиною до 5 повних сторінок, оформлених за цими вимогами і прикладом. Всі посилки надсилаються виключно з трек-номером для відстеження.

Слава Україні! Слава Нашим Зсу! Перемога Буде За Нами!!!

Розмір організаційного внеску залежить від кількості сторінок наукової праці та кількості друкованих примірників збірників. Колектив ЛНУП щиро вітає к.е.н., доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Ю.М. Томашевського з Днем народження! Нехай у Вашому житті все задумане складається легко та кожна Ваша справа знаходить розуміння та вдячність оточуючих.

4–6 жовтня 2023 р. Науково-практичний семінар із міжнародною участю «Оцифрування архівних, музейних, бібліотечних фондів задля збереження культурної спадщини України». Термін надсилання матеріалів – до eight червня 2023 р. Колектив ЛНУП щиро вітає завідувача кафедри фізики та інженерної механіки, професора С.В. Мягкоту з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Учасники можуть замовити індексацію своїх тез в Google Scholar. До публікації приймаються тези обсягом до 5 повних сторінок. На період війни, частину коштів у розмірі 10% від усіх організаційних внесків ми переказуємо на спецрахунок НБУ на підтримку ЗСУ. Звіт про транзакції можна переглянути тут.

Michael Spitz , known most often as just "Spitz," is Editor-in-Chief of the Pixels & Pills and a prollific tweeter, blogger, and article writer, active in digital health across all specialties. Follow him @SpitzStrategy.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.